181Keepers futsalsuojien esittely

Osta maalivahdin varusteet Futsave.com verkkokaupasta.

Futsave.com maahantuo portugalilaisen 181 Keepers tuotemerkin polvi- ja kyynärsuojia. 181 Keepers suojat ovat täysin futsaliin suunnitellut ja samoja suojia käyttää monet maailman parhaista futsalmaalivahdeista.

Futsalmaalivahdille välttämättömät suojat ovat kovasta lattiasta johtuen polvi- ja kyynärsuojat. 181 Keepers suojissa on panostettu erityisesti pehmusteeseen ja hyvään istuvuuteen, jotta suojat ovat mukavat käyttää kentällä liikkuessa.

Ostamalla suojat Futsave.com verkkokaupasta saat suojille nopean toimituksen suoraan Suomesta. Yrityksen varasto sijaitsee Vantaalla. Asiakaspalvelut ja mahdolliset kysymykset tuotteista hoituvat myös helposti suomen kielellä.

181 Keepers on kahden portugalilaisen vanhan futsalmaalivahdin perustama yritys. Plí lyhennettä käyttänyt maalivahti edusti pitkällä urallaan SC Bragan joukkuetta Portugalin liigassa ja João Benedito edusti Sporting Lissabonia, sekä Portugalin maajoukkuetta. Molemmat pelasivat ammattilaisina 20 vuotta ja lopettivat peliuransa vuosina 2015 ja 2016. 181 Keepers nimi juontaa juurensa heidän pelinumeroihinsa eli #18 ja #1.

Futsalmaalivahdin suojat
Futsalmaalivahdin yleisimmät suojat

Suojien pesuohjeet löydät täältä:
https://www.futsave.com/181keepers-pesuohjeet/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *